Епидемиологична обстановка

СКЪПИ КЛИЕНТИ,

По повод на възникналата епидемиологична обстановка в страната ни, бихме искали изрично да Ви уведомим, че дейността на нашата адвокатската  кантора www.advokatkavazova.com няма да бъде засегната от предприетите до момента национални мерки срещу разпространение на коронавируса COVID-19.

Дори и в извънредна обстановка, екипът ни продължава да работи за Вас по същия начин, по който го прави и през всеки друг ден от годината.

Работим и  върху нови варианти, изцяло съобразени с така създалата се извънредна ситуация, чрез които  се стремим да Ви предоставим правни услуги, които се извършват дистанционно,онлайн, при изключен риск от предаване на коронавируса  или други вирусни заболявания при директен контакт между клиент и адвокат. Това става чрез дистанционни онлайн канали чрез приложения като Skype, Viber, Whatsapp, telegram, email, messenger,криптирана конферентна връзка Meet в G Suite  и други.

Това ще осигури Вашето спокойствие  ако изпитвате притеснения от провеждане на срещи лице в лице  с адвокат Кавазова в обстановка на пандемия. По този начин ще дадем своя принос за ограничаване разпространението на коронавируса COVID-19 на територията на нашата родина, като така ще гарантираме опазването и на нашето собствено здраве и здравето на децата!

Бъдете здрави!

от Eкипа на адвокатска кантора Кавазова

#серия #съвети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *